Sjoerd Vis

5,0
359 reviews
Langestraat 47a, Amsterdam, 1015AK
Open Today: 12:00 - 20:00

Popular services

Browse services

All
Nails
Face
Massage
Body

Venue reviews

5,0
359 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ik ben zo blij dat ik mooie wenkbrauwen heb door permanente make-up dat doet sjoerd heel mooi en vakkundig ik zou iedereen sjoerd aanraden
Show venue reply...
Top behandeling en heel fijne salon!
Show venue reply...
Wat kan ik meer zeggen dat ik genoten heb van het onderlinge teamwerk tussen Sjoerd en Carmen. Ik voelde me direct bij jullie thuis! Wat ben ik blij met jullie adviezen en hulp. Ik kom graag nog eens terug voor het lijntje onder mijn ogen. Sjoerd Vis kan ik absoluut aanraden aan iedereen die graag door professionals mooi gemaakt wordt. Persoonlijke benadering en volop aandacht voor details. Heel erg veel dank voor het prachtige resultaat. Tot ziens en groet uit Friesland!
Show venue reply...
Altijd weer fijn om bij Sjoerd te zijn! Zoals iedere keer zijn mijn wenkbrauwen professioneel en met oog voor detail mooi gemaakt. En als kers op de taart is er altijd een warm welkom en veel gezelligheid.
Show venue reply...
I’m super happy with the result! Carmen was really nice and listened to my concerns and the atmosphere was very relaxed :)
Show venue reply...
Show more reviews...

About

Sjoerd Vis
Langestraat 47a
1015AK Amsterdam

Bij schoonheidssalon Sjoerd Vis in het centrum van Amsterdam ben je aan het juiste adres voor de verzorging van je nagels en wimpers. Je kunt hier terecht voor gellak, gelnagels, verschillende manicures, een wimperlift of het verven van je wimpers.

Bij de salon van eigenaren Frank en Sjoerd voel je je al snel thuis. Er hangt een huiselijke sfeer en door de persoonlijke aandacht die jij hier krijgt, zal het niet voelen alsof je in een schoonheidssalon bent. Bespreek je wensen met Frank zodat jullie samen naar de mogelijkheden kunnen kijken. Als je ergens over twijfelt kun je natuurlijk ook altijd advies vragen aan Frank!

MonMonday
Closed
TueTuesday
10:0019:00
WedWednesday
10:0019:00
ThuThursday
12:0020:00
FriFriday
10:0019:00
SatSaturday
09:0017:00
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2021lgbtqiaplusTop Rated 2020

Beauty Salons nearby